El parc del Mil·lenari, escenari d'un mercat que posa en valor les persones joves artistes

-
Imatge

El diumenge 2 de juny tindrà lloc la primera edició del Mercat d'Art Jove de Sant Joan Despí. De les 10 a les 14 hores, el parc del Mil·lenari serà l'escenari d'aquesta trobada, una oportunitat per descobrir el talent artístic de les persones joves de la ciutat, de Barcelona i d'altres poblacions del Baix Llobregat.

Al Mercat d'Art Jove hi haurà més d'una vintena de parades d'artesania on la ciutadania podrà descobrir la feina d'un col·lectiu artístic que es mou en àmbits tan diferents com la ceràmica, la il·lustració, el ganxet, la pintura, la joieria, el dibuix hiperrealista o la costura sostenible. A més, hi haurà tallers de henna, origami i de personalització de xapes.

L'espai comptarà amb altres atractius com la proposta Micro obert, una iniciativa que convida a pujar a l'escenari persones joves que vulguin expressar-se cantant, fent monòlegs, etc. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a través de les xarxes socials de Despijovesjd.

Paral·lelament, hi hi haurà batucades amb els grups santjoanencs Timboliks i Abra-K Pum, animació itinerant i les actuacions del grup de rumba catalana Tomeu i Charnego i del grup de folk espluguenc The Cane Peelers.