Esteu aquí

Aquest dijous s'inaugura l'Oficina Jove a la Casa Rovira

Oficina Jove
Interior de l'Oficina Jove
Interior de l'Oficina Jove
L'oficina Jove està ubicada a la casa Rovira

21/09/2016 - Joventut

L’Oficina Jove ja és a punt. Aquest dijous 22 de setembre, a les 18h, s'inaugura aquest nou equipament que oferirà més serveis a la gent jove de la ciutat. A partir del divendres ja estarà totalment operativa.

El Punt d’Informació Jovespí, ubicat fins ara al Casal de Joves El Bulevard, es reconverteix en aquesta oficina que ocupa part de la planta baixa de la Casa Rovira (carrer Jacint Verdaguer, 27, al barri Centre). L’objectiu és clar: millorar l’atenció a la gent jove de la ciutat oferint-li un espai on puguin resoldre qüestions del seu interès, fomentant d’aquesta manera la seva emancipació. L’oficina disposa de punts de connexió a Internet, una zona d’informació i consulta, i una sala on es poden fer tallers entre d’altres activitats. L’oficina obrirà de de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 h, i els dilluns de 12 a 14 hores.

Així, un dels serveis més destacats seran les assessories que tractaran aspectes al voltant de tres eixos temàtics: mobilitat internacional (ofereix informació per anar a l’estranger per treballar, estudiar o aprendre idiomes; fer pràctiques en empreses; col·laborar projectes de voluntariat, etc.), jurídico-laboral (aquesta assessoria s’encarrega d’oferir informació per resoldre temes relacionats amb l’aplicació de normatives, lleis i reglaments en matèria de dret laboral, eines per trobar feina, etc.), i salut (sexualitat, drogoadiccions, trastorns d’alimentació, control de l’estrès, etc.). En les assessories, els joves podran resoldre els seus dubtes de manera personalitzada i funcionarà amb cita prèvia.

De manera paral·lela, i quasi a diari, es duran a terme tallers, i a més a més, també es poden resoldre dubtes a través del personal municipal. Aquest nou servei, juntament amb el Casal de Joves El Bulevard, completa la xarxa d’equipaments adreçada a la gent jove de Sant Joan Despí. Podeu seguir totes les activitats de l’Oficina Jove a les xarxes socials Facebook i Twitter.