Esteu aquí

Sant Joan Despí celebra la Setmana de la Gent Gran

02/05/2017 - Gent gran

Aquesta setmana es posa en marxa una nova edició de la Setmana de la Gent Gran, una programació especial plena d’activitats per als santjoanencs i santjoanenques més veterans que finalitzarà el diumenge 14. La primera cita d’aquestes jornades s’emmarca dins el programa de les passejades de la Gent Gran, que cada dimarts organitza passeigs per Sant Joan Despí i pel Baix Llobregat, alternativament. No obstant, es tracta d’una sessió molt especial, ja que aquest dimarts 2 a més de la caminada per la ciutat, els i les participants podran gaudir d’una masterclass esportiva i d’un esmorzar al poliesportiu Ugalde.

Un altre acte destacat d’aquestes jornades és la celebració de les noces d’or, per a les parelles casades l’any 1967. Aquest acte de reconeixement tindrà lloc aquest dijous 4 de maig i constarà de diverses activitats durant tota la jornada, que començarà a les 11 hores a la sala d’actes de l’Àrea de Serveis a la Persona.

Durant la programació de la Setmana de la Gent Gran hi destaca molt la música i el ball, ja que tindran lloc diverses activitats en les quals els i les participants podran ballar i gaudir de la música i la bona companyia. Se celebraran balls de la gent gran al Centre cívic Les Planes (4 de maig) i al Foment Cultural i Artístic (5 de maig), a més del tradicional ball amb berenar i música en directe al Poliesportiu del Mig (12 de maig). També tindrà lloc la tradicional tarda d’havaneres amb mostra de pastissos (9 de maig) a la qual pot participar tothom que ho desitgi amb els seus millors dolços, a més de moltes activitats més. Podeu consultar en detall totes les activitats al programa que trobareu a continuació o a l’agenda.