Esteu aquí

Obertes les inscripcions als tallers de la gent gran

01/07/2019 - Gent gran

Des de l'1 de juliol, l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert el termini de presentació de sol·licituds d'inscripció als tallers de gent gran del curs 2019-2020. Les persones interessades han d'omplir la sol·licitud i entregar-la a l'Àrea de Serveis a la Persona entre l'1 de juliol i el 13 de setembre.

La sol·licitud es pot recollir a l'Àrea i també es pot descarregar al web municipal. En total, per al proper curs l'Ajuntament ofereix 25 tallers de gent gran de les següents temàtiques: ioga, sevillanes, coreografies/balls de saló, memòria, costura, manualitats, puntes de coixí, anglès, informàtica, gimnàstica integral, gimnàstica terapèutica, creixement personal i taller de tauletes.

Els tallers es fan en diferents equipaments municipals i començaran a mitjan del mes d'octubre. Un cop recollides totes les sol·licituds, el 25 de setembre es farà un sorteig per determinar l'ordre d'inscripció a partir del qual es farà l'assignació correlativa de places.

El curs 2018-2019, es van realitzar 21 tallers de gent gran, amb 516 inscripcions. Aquests tallers són una de les múltiples activitats que l'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza per afavorir un envelliment actiu i saludable. Al llarg de l'any també es duen a terme activitats com l'Aula Cultural de la Gent Gran, la Paella de la Gent Gran, la Festa de Nadal de la Gent Gran, la Setmana de la Gent Gran i el programa de caminades setmanals. Altres serveis municipals a l'abast de la gent gran són la sala recreativa i els serveis de menjador, podologia i perruqueria. A banda, properament l'Ajuntament posarà en marxa el nou equipament de la gent gran que es construeix a les Planes.