Oberta la inscripció als tallers de la gent gran del curs 2020-2021

-
Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert la inscripció als tallers de la gent gran corresponents al curs 2020-2021. La inscripció es pot fer fins al 28 de setembre via telefònica o telemàtica, donades les recomanacions sanitàries de lluita contra la COVID-19.

L'oferta de tallers de la gent gran inclou ioga, sevillanes, coreografies, memòria, arts aplicades, costura, puntes de coixí, anglès, informàtica, mòbils/tablets, xarxes socials, gimnàstica integral, creixement personal i gimnàstica terapèutica.

Per fer la inscripció als tallers, cal trucar al 93 749 73 97 (Centre de Gent Gran Cirerers), en horari de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 19 h, o bé descarregar el full d'inscripció que trobareu a la web municipal, omplir-lo i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça següent gentgran@sjdespi.net. Trobareu tota la informació a www.sjdespi.net/wca/la-ciutat-temes/gent-gran/tallers-de-la-gent-gran

Els tallers es realitzaran en diferents equipaments municipals i començaran a mitjan del mes d'octubre.

Les activitats es faran amb mesures de protecció, higiene i seguretat adaptades a la situació sanitària provocada per la COVID-19. L'ús de mascareta serà obligatori; es realitzarà un control de temperatura a l'accés; s'habilitaran punts amb gel hidroalcohòlic per facilitar la higiene de mans, i s'assegurarà la desinfecció de les superfícies i els materials que s'utilitzin. L'aforament dels tallers vindrà determinat per la situació epidemiològica del moment.