Obert el termini per sol·licitar l'exempció del pagament de la taxa d'escombraries

-
Imatge
L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert el termini de presentació de sol·licituds perquè les persones més grans de 60 anys amb menys ingressos puguin demanar l'exempció en el pagament de la taxa d'escombraries.

Per beneficiar-se d'aquesta exempció cal acomplir els requisits següents:
 
  • Ser pensionista i tenir més de 60 anys
  • Viure sol/sola i no tenir ingressos superiors a 537,84 euros/mes (IPREM corresponent a l'any 2020)
  • En cas de no viure sol/sola, els ingressos totals de la unitat familiar no han de superar els 723,15 euros/mes (s'entén per unitat familiar el conjunt de persones censades al mateix domicili, a més de la sol·licitant)
  • No tenir més d'un habitatge ni altres béns

Per a les persones que siguin noves beneficiàries, juntament amb la sol·licitud cal presentar la documentació següent: fotocòpia dels justificants d'ingressos, fotocòpia del DNI i nom de la persona propietària de l'habitatge.

Les sol·licituds es poden presentar al Centre de Gent Gran Cirerers (c. Sant Francesc de Sales, s/n, de dilluns a divendres, de 9 a 13 i de 15.30 a 19 h) o a l'Àrea de Serveis a la Persona (av. Barcelona, 41, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h).

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 5 de març de 2020. Per a més informació, us podeu adreçar a l'Àrea de Serveis a la Persona (tel. 93 477 00 51).

L'any passat, un total de 238 persones es van beneficiar de l'exempció en el pagament de la taxa d'escombraries, una mesura que l'Ajuntament de Sant Joan Despí duu a terme per tal de contribuir al benesar de la gent gran amb menys recursos.

DESCARREGA L'IMPRÈS DE SOL·LICITUD PER A NOUS BENEFICIARIS.PDF