Anul·lada la celebració de la Paella de la Gent Gran 2020

-
Imatge

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha anul·lat la celebració de la Paella de la Gent Gran 2020 donada la situació sanitària provocada per la malaltia de la COVID-19. La Paella de la Gent Gran és una de les activitats més participatives que s'organitzen amb el col·lectiu sènior de la ciutat i s'ha vingut celebrant durant els darrers 37 anys coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre. 

D'aquesta manera, atenent a la responsabilitat pública envers la salut de totes les persones i, molt especialment, de les de més edat, aquest any l'Ajuntament cancel·la la Paella de la Gent Gran.

Malgrat la situació sanitària de lluita contra la malaltia de la COVID-19, i extremant al màxim les precaucions, l'Ajuntament segueix treballant -a través del Departament de Gent Gran- per un envelliment actiu que permeti millorar la qualitat de vida de les persones. En aquest sentit, es treballa per continuar oferint els tallers de gent gran, l‘Aula Cultural, el programa de passejos i caminades i la resta d’activitats i serveis habitualment adreçades a les persones grans de Sant Joan Despí, sempre en funció del que permetin les mesures excepcionals que s’han pres per evitar la transmissió del virus.