Torna la Primavera en bici amb una sortida familiar per la ciutat

-
Imatge

La bicicleta és un senyal d'identitat de Sant Joan Despí, i la primavera una de les millors èpoques de l'any per gaudir de la ciutat sobre dues rodes. El proper diumenge 2 de juny tornarà la Primavera en bici, una pedalada familiar en bicicleta que convida la ciutadania a recórrer la ciutat per un circuit urbà accessible a tothom.

La sortida de la Primavera en bici es farà a les 10.30 h des de l'exterior del poliesportiu Salvador Gimeno. Cal portar bicicleta pròpia i casc.

Totes les persones participants rebran una samarreta com a obsequi en el moment de la sortida. El lliurament de samarretes començarà a les 9.30 h (prèvia validació del QR d'inscripció).

Per participar a la pedalada cal fer una inscripció on line a través del web citaprevia.sjdespi.cat. Les persones menors de 16 anys han d'assistir acompanyades per una persona major d'edat responsable. Les persones que tinguin 16 i 17 anys, poden participar en l'activitat sense acompanyament, prèvia autorització d'una persona major d'edat responsable.