Esteu aquí

S’engega la Primavera en Bici, el diumenge 7 de maig

04/05/2017 - Esports

Aquest diumenge 7 de maig s’engega la XXIII edició de la Primavera en bici, una de les campanyes més tradicionals i participatives de la nostra ciutat. Aquesta campanya té com a objectiu la promoció de la bicicleta com a forma de desplaçament i és una mostra més del compromís de Sant Joan Despí amb la mobilitat sostenible. Any rere any, la ciutat dona la benvinguda a la primavera amb diverses sortides en bicicleta per passar els diumenges gaudint del bon temps i fent esport amb familiars i amics i amigues.

La primera sortida tindrà lloc aquest diumenge 7 al Recinte Firal, on a les 11 hores es duran a terme diverses activitats infantils. Posteriorment, a les 12.30 hores s’iniciarà el recorregut en bicicleta per la ciutat, que finalitzarà a les 13.30 amb un refrigeri per a totes les persones participants. Les properes sortides tindran lloc els diumenges 14 i 21 de maig a les 11.30 hores al recinte firal i tothom que realitzi ambdues pedalades rebrà una motxilla com a obsequi. Es recomana portar casc i beguda durant les sortides.

La novetat d’aquest any és un concurs de fotografia BiciFace 2017, organitzat per DespiEsport. Hi pot participar tothom més gran de 14 anys que ho desitgi i el premi és un abonament de temporada per a les piscines Fontsanta. Per participar-hi només cal donar m’agrada a la pàgina de Facebook de DespiEsport i penjar-hi una fotografia (només una per persona) feta en alguna de les sortides de la Primavera en Bici d’aquest any. S’hi pot participar entre el 7 i el 21 de maig i tothom pot votar, posant m’agrada a la fotografia que es vulgui abans del 28 de maig. La fotografia guanyadora serà la que més m’agrada hagi obtingut.