Sant Joan Despí acollirà el dissabte 26 de març una sortida d’etapa de la Volta a Catalunya

-
Imatge

La Volta Ciclista a Catalunya, que arriba a la seva 96ena edició, torna a Sant Joan Despí després de molts anys amb una sortida d’etapa. Serà el proper dissabte 26 de març. La concentració i control de signatures es farà a la plaça davant l’Àrea de Serveis a la Persona. Posteriorment es donarà la sortida neutralitzada (12.50 h) i el ciclistes continuaran per l’avinguda de Barcelona.

Aquest any la Volta presenta un cartell de luxe, amb la presència de Chris Froome, Alberto Contador i Fabi Aru, els vigents campions de les tres grans rondes, Tour de França, Giro d’Itàlia i Volta a Espanya. També estarà el vigent campió de la Volta, Richie Porte, i el català més destacat del moment, ‘Purito’ Rodríguez.

La concentració i control de signatures es farà a la plaça davant l’Àrea de Serveis a la Persona. Posteriorment es donarà la sortida neutralitzada (12.50 h) i el ciclistes continuaran per l’avinguda de Barcelona, Bon Viatge, Jacint Verdaguer, Major, Riera d’en Nofre i Rambla Jujol per enfilar la BV-2001 -on es donarà la sortida oficial- en direcció Cornellà i Sant Boi.

L’organització d’aquesta sortida d’etapa forma part dels actes que s’organitzan aquest any per commemorar el 50è aniversari del Club Ciclista Sant Joan Despí.

Sant Joan Despí ha estat escenari de dues arribades d’etapa (1981 i 1988) i dues sortides (1997 i 2003). En aquesta ocasió serà escenari de la sortida de la sisena i penúltima etapa, la més llarga (197,2 km) que conclourà a Vilanova i la Geltrú.

Imatge
Imatge