Reforma i ampliació dels vestidors de la piscina del poliesportiu Salvador Gimeno

-
Imatge
Els vestidors de piscina del poliesportiu Salvador Gimeno resten tancats temporalment per obres de millora en les instal·lacions.  La reforma millorarà els vestidors masculins i femenins, amb una distribució que els faran molt més espaiosos. Amb l’arranjament els vestidors tindran dutxes individuals i no comuns com fins ara, i en el cas dels de dones les dutxes s’ampliaran de les 10 actuals a 15. En tots dos vestidors es farà una cabina per a persones amb discapacitat.

El pressupost de les obres és de més de 263.000 euros. Aquestes obres es complementaran amb el canvi de taquilles (el pressupost és de 36.000 euros). S’espera que les obres puguin estar enllestides la primera setmana de setembre i així estaran a punt per a la nova temporada.

Els usuaris i usuàries que utilitzen els abonaments d’aigua podran fer servir el poliesportiu Francesc Calvet, que ha ampliat els horaris de les classes dirigides que es fan a l’aigua per poder absorbir la demanda. Els infants que participin en els campus municipals d’estiu no es veuran afectats ja que podran utilitzar els vestidors d’escolars.

La façana del poliesportiu, també millora
A més de la reforma dels vestidors de piscina, aquests dies han començat els treballs per pintar la façana exterior del poliesportiu Salvador Gimeno que  acabaran al mes de juliol