Obertes les inscripcions als casals i als campus esportius municipals d'estiu

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert les inscripcions als casals i campus esportius d'estiu. Dos serveis que es posen a l'abast de les famílies amb infants durant les vacances escolars per contribuir a la conciliació familiar. 

D'una banda, el servei de casals d'estiu municipals està obert a infants i joves en edat escolar compresa dins dels cursos d'I3 fins a 4t d'ESO. S'ofereixen tres modalitats de casals: casal infantil, casal infantil d'anglès i casal jove.

Els casals d'estiu municipals es faran durant les vacances escolars, des de l'última setmana del mes de juny fins a l'últim dia de vacances d'estiu del mes de setembre i es dividiran en dos períodes: casals de juny-juliol (casals infantils, casal infantil d'anglès i casal jove) i casals d'agost i setembre (casals infantils). 

El servei inclou activitats adaptades a les diferents edats dels infants i joves: tallers diaris, activitats de convivència, sortides, visites, intercanvis i activitats en espais oberts de la ciutat. Els casals es plantegen com una eina d'educació en el lleure de caràcter pedagògic, lúdic i cultural i com un recurs de suport a les famílies.

L'oferta de places del servei municipal de casals d'estiu 2024 és de 700. Les inscripcions es fan al web www.casalsestiusjd.org

Campus esportius i tennis

Paral·lelament, els poliesportius municipals organitzen els campus esportius d'estiu, que es faran del 25 de juny al 31 de juliol i del 2 al 6 de setembre. Estan adreçats a infants nascuts entre els anys 2012 i 2020.

Es faran dos campus esportius: un al poliesportiu Francesc Calvet i un altre al poliesportiu Salvador Gimeno. Els campus esportius són una activitat esportiva i d'esbarjo adreçada a nens i nenes que els agrada l'esport, les activitats recreatives i que vulguin passar un estiu divertit amb altres infants. Les activitats s'organitzen per grups segons l'edat. 

L'oferta de places dels campus esportius 2024 és de 200. Les inscripcions es fan del 6 al 12 de maig a campus.despiesport.com

Per la seva banda, Tennis Despí organitza estades esportides de tennis, pàdel i piscina, del 25 de juny al 26 de juliol i del 2 al 6 de setembre. Les estades s'adrecen a infants i joves de 4 a 16 anys i s'ofereixen 100 places. Més informació i inscripcions a campustennisdespi.despiesport.com 

A banda de l'oferta municipal, a Sant Joan Despí són moltes les entitats esportives, culturals, socials i educatives que organitzen activitats de lleure a l'estiu com ara casals, campus o campaments.

CONSULTA L'OFERTA D'ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL DE L'ESTIU 2024 A SANT JOAN DESPÍ