Les piscines recreatives Fontsanta obren el dissabte 17 de juny la nova temporada de bany

-
Imatge
Ja està tot a punt per iniciar una nova temporada de bany a les piscines recreatives Fontsanta. Les portes obriran de nou aquest dissabte 17 de juny, a les 10.30 h, amb un munt d'activitats per inaugurar la temporada. Entre d'altres activitats, al matí es farà animació infantil i a la tarda aquadinàmic. El preu de l'entrada del primer dia serà de 3,40 euros, més reduït que l'habitual de temporada.

Equipada amb dues piscines (per a adults i infants), les instal·lacions també compten amb un solàrium amb gespa i parasols que voreja les piscines; vestidors; taula de ping-pong; una zona de pícnic amb taules i bancs destinats a menjar i servei de bar.

Les piscines, un dels serveis més sol·licitats durant l'estiu, ofereixen un ampli ventall d'abonaments (individuals, familiars i de mitja temporada), a més d'entrades puntuals o targetes de 10 abonaments. L'Ajuntament de Sant Joan Despí també ofereix descomptes que podeu consultar en aquest quadre:

[[{"fid":"5710","view_mode":"default","type":"media","link_text":null,"attributes":{"height":996,"width":1000,"class":"media-element file-default"}}]]