Les persones usuàries donen un notable als poliesportius municipals

-
Imatge

Les persones que utilitzen els poliesportius municipals de Sant Joan Despí valoren aquests equipaments amb una nota mitjana d'un notable. Les instal·lacions de Sant Joan Despí es troben per sobre de la mitjana dels municipis de la província de Barcelona en tots els aspectes, segons els resultats de la darrera enquesta de satisfacció.

Aquest any 2022 s'ha realitzat una enquesta de satisfacció de les persones usuàries dels poliesportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno, la qual forma part dels continguts dels Cercles comparatius municipals d’esports que organitza la Diputació de Barcelona. L’enquesta s’ha fet amb una mostra representativa del total d’abonats i abonades als poliesportius municipals.

En relació amb l’anterior enquesta, que es va fer l'any 2019, la nota mitjana de valoració dels poliesportius municipals de Sant Joan Despí ha pujat del 7,40 al 7,68.

L’aspecte més valorat, la neteja

Han pujat les notes de tots els aspectes que es pregunten a l’enquesta, però, especialment, la nota de la neteja, amb un 8,09, i la de l’atenció al client, amb un 8,06.

En relació amb la globalitat dels complexos esportius de la província de Barcelona, d’un total de 37 municipis molt rellevants esportivament, Sant Joan Despí està significativament per sobre de la mitjana en tots els aspectes que es valoren en aquesta enquesta i és un dels municipis que ha millorat més, comparativament amb l’altra enquesta, malgrat que ja estava a la banda alta.

Equipaments d'alt nivell 

Els poliesportius municipals de Sant Joan Despí són equipaments d'alt nivell per a la pràctica de l'activitat física i de l'esport, amb espais, material i maquinària de gran qualitat i d'última tecnologia. En aquest sentit, aquest mes de gener el poliesportiu Francesc Calvet ha substituït totes les bicicletes el·líptiques de la sala d'indoor walking per unes de noves. En total, una vintena de bicicletes que milloraran, encara més, l'experiència i els entrenaments de les persones usuàries.

Actualment, els poliesportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno ofereixen matrícula gratuïta. Una bona oportunitat per abonar-s'hi i començar l'any fent exercici i gaudint d’una àmplia oferta d’espais i serveis esportius.