Esteu aquí

La Primavera en Bici arriba a la seva 25a edició

27/03/2019 - Esports

El diumenge 31 de març tindrà lloc la primera sortida de la Primavera en Bici de Sant Joan Despí, una activitat lúdica que enguany arriba a la seva 25a edició. La Primavera en Bici inclourà una altra sortida el 14 d'abril i la Festa de la Bicicleta que es farà el 19 de maig.

La sortida inaugural de la Primavera en Bici serà el 31 de març a les 12 hores des del recinte firal (av. Mare de Déu de Montserrat). Des d'allà, les persones participants faran un recorregut pels carrers de la ciutat fins arribar de nou al recinte firal, on hi haurà un refrigeri. Les persones que participin en la sortida inaugural rebran una samarreta que enguany recorda la commemoració de l'Any Jujol140, amb unes lletres de caire modernista al logotip de DespíEsport.

La segona sortida serà el 14 d'abril a les 12 hores des de l'esplanada del davant del poliesportiu Salvador Gimeno (c. Major, 75). Els ciclistes faran un recorregut pel riu fins arribar de nou al Salvador Gimeno on hi haurà un refrigeri.

El 28 d'abril, de 9 a 13 hores, el Parc Ciclista del Llobregat acollirà la 7a Cursa Popular Infantil organitzada pel Club Ciclista Sant Joan Despí.

La Primavera en Bici es tancarà el 19 de maig amb la Festa de la Bicicleta, que es farà d'11 a 14 hores a la plaça de l'Ermita i al tram de vianants del carrer del Bon Viatge. Hi haurà tallers, jocs amb bicicletes, circuits de seguretat viària per als més petits, photocall de la bici, pump track... una gran festa de la bicicleta!