La Festa de Cloenda de l’Esport Escolar va destacar la importància dels valors esportius entre els infants

-
Imatge

Més de 2.500 infants van ser convidats a participar en la tradicional Festa de Cloenda de l’Esport Escolar que posa punt final a les activitats esportives que es fan durant l’any en l’àmbit escolar. Tot i que la festa estava adreçada als infants que han participat en les escoles esportives, els que no ho havien fet també van poder participar fent una aportació d’un quilo d’aliments destinats a la Taula Social de Sant Joan Despí. La festa va ser dissabte 4 de juny, de 10 a 14 hores, al poliesportiu Salvador Gimeno, a l’exterior d’aquest equipament, al parc del Mil·lenari i a les pistes de l’escola Sant Francesc d’Assís.

Durant tota la jornada els infants van poder participar en un munt d’activitats lúdiques i esportives: handbol, tennis, tir amb arc, futbol sala, bàsquet, ciclisme, inflables, escacs, hoquei, etc. Aquest any, l’eix temàtic de la jornada eren els valors positius que promou l’esport. L’aspecte educacional lligat a l’esport es treballa des de fa molts anys a Sant Joan Despí però aquest any s’ha volgut remarcar aquest aspecte, i per aquest motiu, cada activitat estava lligada a valors com el compromís, la confiança, la disciplina, l’esforç, la perseverància o el treball en equip. De fet, durant la cloenda els infants van poder participar en diferents activitats per obtenir un obsequi i, si el volien aconseguir, havien de deixar en un gran mural una frase vinculada als valors de l’esport. Una manera de promoure, tot jugant, com n’és d’important que els infants tinguin presents els valors que promou l’esport.

L’esport i els infants
Durant aquest curs, 2.532 infants han participat en les escoles esportives de l’Handbol Sant Joan Despí; Club de Patinatge Artístic Sant Joan Despí; Club d’Hoquei en línia Jujol; Club d’Escacs Sant Joan Despí; UE Sant Joan Despí; CF Levante Las Planas; Penya Blanc i Blava de Futbol Sala; Bàsquet Sant Joan Despí; Club de Tennis Taula Ateneu 1882; Tennis Sant Joan Despí i natació com a activitat extraescolar.

Imatge
Imatge