Esteu aquí

La dansa i el mini handbol, protagonistes el cap de setmana

El premi de dansa jove Jujol pretén cercar joves talents de la dansa
Les futures promeses de l'handbol es donaran cita a la ciutat

14/05/2015 - Esports

Les activitats de dansa i la Trobada de mini handbol són activitats destacades del cap de setmana.
Hi haurà una cita tradicional com és la Cruz de Mayo, i un altre que aposta per premiar els joves talents, com el Premi de Dansa Jove Jujol.
El mini handbol aplegarà més d'una cinquantena d'equips de categories aleví, benjamí i prebenjamí en diferents indrets del barri Centre.

Premi Dansa Jove Jujol i Cruz de Mayo
El cap de setmana es celebrarà la VI edició del Premi de Dansa Jove Jujol, organitzat per DansaDespí, que va néixer amb l’objectiu de fomentar la dansa entre els joves. Un cop més s’espera la participació d’un centenar de ballarins i ballarines que donaran el millor de sí mateixos en les disciplines de dansa clàssica, contemporània i hip-hop en les modalitats d’individual, duo i grupal. El concurs es farà al teatre Mercè Rodoreda.
Aquest mateix cap de setmana el Centro Cultural Andaluz Vicente Aleixandre organitza la Cruz de Mayo la plaça del Mercat. Un espectacle per a la nit de dissabte 16 de maig (a partir de les 21 h), amb LOS MARISMEÑOS com a grup convidat, i l’actuació del Coro Daraja i Grupo de Danzas del CCA Vicente Aleixandre.
Al matí de diumenge dia 11 (12 h) actuació del grup rociero GUADALJARAFE i de l’escola de ball de l’entitat.
Actuacions que estaran presidides per una creu guarnida de flors.

Trobada de Mini handbol
Un any més l’Handbol Sant Joan Despí organitza aquesta trobada de difusió de l’handbol en categories de formació.Una trobada en que participaran 52 equips de les categories prebenjamí, benjamí i aleví, tant masculins com femenins.
La jornada es desenvoluparà en diferents indrets del barri Centre: poliesportiu Salvador Gimeno, plaça de l'Ermita, poliesportiu del Mig, pàrquing annex al S. Gimeno i parc del Mil.lenari.