Inscripcions als casals i als campus esportius municipals d'estiu a partir del 2 de maig

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí obre el 2 de maig les inscripcions als casals i campus esportius d'estiu. Dos serveis que es posen a l'abast de les famílies amb infants durant les vacances escolars d'estiu per contribuir a la conciliació familiar. 

D'una banda, el servei de casals d'estiu municipals està obert a infants i joves en edat escolar compresa dins dels cursos de P3 fins a 4t d'ESO. S'ofereixen tres modalitats de casals: casals infantils, casal infantil d'anglès i casal jove.

Els casals d'estiu municipals es faran durant les vacances escolars estivals, des del mes de juny fins a l'últim dia de vacances d'estiu del mes de setembre i es dividiran en dos períodes: casals de juny-juliol (casals infantils, casal infantil d'anglès i casal jove) i casals d'agost i setembre (casals infantils). 

El servei inclou activitats adaptades a les diferents edats dels infants i joves: tallers diaris, activitats de convivència, sortides, visites, intercanvis i activitats en espais oberts de la ciutat. Els casals es plantegen com una eina d'educació en el lleure de caràcter pedagògic, lúdic i cultural i com un recurs de suport a les famílies.

L'oferta de places del servei municipal de casals d'estiu 2023 és de 700. Les inscripcions es fan del 2 de maig al 26 de juny al web www.casalsestiusjd.org

Campus esportius

Paral·lelament, els poliesportius municipals organitzen els campus esportius d'estiu, que es faran des de final de juny fins a final de juliol. Estan adreçats a infants nascuts entre els anys 2011 i 2019.

Es faran dos campus esportius: un al poliesportiu Francesc Calvet i un altre al poliesportiu Salvador Gimeno. Els campus esportius són una activitat esportiva i d'esbarjo adreçada a nens i nenes que els agrada l'esport, les activitats recreatives i que vulguin passar un estiu divertit amb altres infants. Les activitats s'organitzen per grups segons l'edat. 

L'oferta de places dels campus esportius 2023 és de 200. Les inscripcions es fan del 2 al 8 de maig a campus.despiesport.com

Finalment, Tennis Despí també organitza aquest estiu les seves estades de tennis, pàdel, anglès i piscina, des de final de juny fins a final de juliol. Estan adreçades a infants i joves de 4 a 16 anys i s'ofereixen 100 places. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a Tennis Despí o al telèfon 93 477 12 00. 

A banda de l'oferta municipal de casals i campus d'estiu, a Sant Joan Despí són moltes les entitats esportives, socials i educatives que organitzen activitats de lleure a l'estiu com ara casals, campus o campaments.

Consulta l'oferta d'activitats de lleure infantil a l'estiu a Sant Joan Despí