Esteu aquí

Inscripcions per al Campus esportiu de Nadal

09/12/2021 - Esports

L'Ajuntament de Sant Joan Despí organitza el Campus de Nadal, una activitat esportiva i d'esbarjo per passar els dies de les vacances nadalenques de forma divertida. El Campus de Nadal està adreçat a infants nascuts entre els anys 2009 i 2017, ambdós inclosos i es realitzarà al poliesportiu municipal Francesc Calvet (pavelló, piscines...) i a les escoles properes a aquesta instal·lació. 

El Campus de Nadal tindrà lloc en tres torns: el 23 i 24 de desembre el primer; del 27 al 31 de desembre el segon, i del 3 al 5 de gener el tercer. L’horari normal serà de 9 a 14 h i l’ampliat, de 9 a 17 h (amb dinar inclòs). També es pot demanar horari de cangur de 8 a 9 h.

S’ofereixen 50 places per torn i hi ha descompte a partir de dos torns i amb germans/es. Les activitats s'organitzaran per grups d'edat.

Les inscripcions al Campus de Nadal es poden fer al web despiesport.sjdespi.cat fins al 12 de desembre.

Per la seva banda, Tennis Despí organitza un stage de Nadal de tennis i pàdel per a infants i adolescents de 4 a 16 anys. Serà del 23 al 31 de desembre, en horari de 10 a 13.30 h.

Els campus esportius, més enllà dels beneficis físics en els infants, els millora la concentració. Durant els exercicis se’ls ensenyen unes normes que han de recordar. Aquesta capacitat de memòria i concentració la traslladaran també als estudis.

A més, el campus desenvolupa els valors col·lectius, ja que permet conèixer nens i nenes d’altres col·legis o clubs esportius i això els enriqueix com a persones. Al campus es busca la diversió de l’infant. Es deixa de costat la competitivitat i la importància de la victòria i es dona pas al joc i a l’entreteniment. 

Paral·lelament, els esplais i les entitats esportives de Sant Joan Despí també han obert les inscripcions als casals i campus que organitzen per a les festes nadalenques.