Esteu aquí

Els poliesportius municipals tornen a obrir

31/07/2020 - Esports

Els poliesportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno han reobert portes aquest divendres amb tots els seus serveis i amb els protocols de seguretat que ja van posar en marxa a final de juny. També ho ha fet el gimnàs de Tennis Despí. La reobertura d'aquests serveis esportius municipals es produeix un cop el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha aixecat la suspensió dictaminada per la Generalitat, que va acordar restriccions a les activitats esportives a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Els poliesportius municipals i Tennis Despí estan adaptats a la nova situació sanitària, amb mesures de seguretat, higiene i desinfecció per preservar la salut de les persones usuàries i del personal de les instal·lacions.

Els espais d’ús esportiu i no esportiu tenen un aforament limitat. En el cas de les classes d’activitats físiques dirigides, a més, cal fer reserva prèvia.

Per garantir la higiene, és obligatori utilitzar la mascareta per accedir-hi i també cal portar tovallola per tal de cobrir màrfegues i màquines. A més, cal mantenir la distància d'un metre i mig amb la resta de persones.