Els campus i casals esdevenen en la millor opció de l'estiu per als infants i joves

Imatge
Els infants i la gent jove de Sant Joan Despí han trobat un aliat en els casals i campus per gaudir de l'estiu un cop han acabat les classes. Activitats esportives, lúdiques, excursions, sortides per conéixer la ciutat i altres espais d'interès en són algunes de les propostes. 

Un cop acaben les classes, són moltes les famílies que han de buscar alternatives per conciliar la vida laboral i familiar. Els campus municipals i els casals de les entitats, clubs i escoles han ofert aquest any una àmplia i variada oferta perquè tothom pugui escollir. El Club d'Esplai El Tricicle i el Centre d'Esplai El Nus, que realitzen els casals infantils subvencionats per l'Ajuntament, també ofereixen colònies i campaments.

Així, aquest any els campus municipals que es fan als poliesportius Salvador Gimeno i Francesc Calvet han ofert un total 255 places en cada torn al mes de juny, juliol i també al setembre (del 4 al 8). L'acollida ha estat molt positiva i s'han omplert totes les places. Encara, però, queden algunes places lliures en els torns del 24 al 28 de juliol i en el del 4 al 8 de setembre. A banda dels campus municipals, diferents clubs esportius també ofereixen activitats que podeu consultar en l'enllaç que s'adjunta al final.

Molt positives han estat també les dades d'inscripció del CE El Tricicle i el CE El Nus que han omplert la pràctica totalitat de les places (fins i tot s'han augmentat en casos puntuals). En el cas del CE El Nus encara queden places al casal infantil d'agost (es fa al Centre Cívic Torreblanca), i per a la primera setmana del setembre. Un dels casals que millor han funcionat és el d'anglès que va esgotar les places a l'abril. Des del CE El Tricicle també es mostren molt satisfets ja qei han notat un augment de la demanda que els ha fet ampliar l'oferta. Un dels casals que millor ha funcionat és el de joves que es fa a El Bulevard. Poquetes, però encara queden algunes places lliures al casal infantil de la setmana del 17 i 24 de juliol, i el que comença el 28 d'agost.

En aquest enllaç trobareu tota l'oferta de lleure a l'estiu a Sant Joan Despí:

http://sjdespi.net/wca/sites/default/files/casals_destiu_20171.pdf