Els aficionats al ciclisme van gaudir d'una gran jornada amb la sortida d'etapa de la Volta

-
Imatge

Per cinquena vegada, la Volta Ciclista a Catalunya ha tornat a Sant Joan Despí per ser partícip d'una de les seves etapes. Els 166 corredors van sortir de l'Àrea en l'inici de la 6a etapa. La ciutadania ha pogut veure els millors ciclistes del moment recorrent els carrers de la ciutat. Cal destacar la gran tasca d’una entitat, el Club Ciclista Sant Joan Despí, que enguany celebra el seu 50è aniversari i que, per aquest motiu, s'ha celebrat aquest esdeveniment, que suposa un dels plats forts de la commemoració.


Froome, 'Purito', el guanyador de l'anterior edició Porte,... moltes estrelles del ciclisme actual s'havien donat cita, però tots els ulls es dirigien als dos grans favorits a guanyar la Volta: Jairo Quintana -líder- i Contador -que sortia a només set segons de diferència-.
No hi ha dubte que després de les etapes de muntanya, aquesta es podia considerar de transició, d'aquelles que són molt llargues però acaben a l'sprint. Va ser així, el colombià no va badar i va mantenir l'avantatge amb el madrileny, per l'endamà proclamar-se guanyador a Barcelona.

L'altra cara de la Volta Ciclista, la que generalment impressiona a l'espectador d'una sortida d'una gran carrera, va estar el paper destacat de la seguretat, amb un gran desplegament dels Mossos d'Esquadra i el gran moviment de mitjans informatius.
Una cinquantena de persones voluntàries van fer possible que la sortida i el recorregut pels carrers de la ciutat fós perfecte.

Imatge
Imatge