Esteu aquí

El millor tennis d'Espanya, de nou a la nostra ciutat

Un any més, Sant Joan Despí disfrutarà d'un campionat de primer nivell

11/12/2015 - Esports

El Tennis Sant Joan Despí acollirà un any més el Campionat d'Espanya Mapfre de Tennis Absolut, en categoria masculina i femenina, tant en modalitat individual com en dobles. Serà del 14 al 20 de desembre.La fase prèvia del campionat es disputarà dilluns 14 i dimarts 15 i a partir del mateix dimarts a la tarda tindrà lloc la fase final amb diferents eliminatories que donaran els i les finalistes de diumenge 20.

Serà una bona oportunitat per veure en acció a algunes de les figures actuals del tennis espanyol com ara Tommy Robredo, Albert Montañés o Adrián Menéndez en categoria masculina o Lourdes Domínguez, Tita Torró o Sara Sorribes en femenina. Però también serà l'ocasió de veure les evolucions de tennistes emergents, cridats a ser les noves figures del futur, com són els actuals campions d'Espanya júnior: Jaume Munar, Álvaro López, Aliona Bolsover i Eva Guerrero.

La final femenina està previst que comenci cap a les 10 h diumenge dia 20 i la masculina a continuació, encara que en l'interval es farà una exhibició de tennis en cadira de rodes. 
L'entrada a la instal·lació és gratuïta tots els dies.

Paral·lelament al campionat, se celebrarà un clínic de mini-tennis
Paral·lelament s'ha organitzat un clínic, una sessió de minitennis al carrer amb la col·laboració d'alguns dels participants en el Campionat d'Espanya. Serà el dijous 17, a partir de les 17.30 hores, a l'esplanada exterior del poliesportiu Salvador Gimeno.
A més, tècnics de l'escola del Tennis Sant Joan donaran a conèixer que aquella serà la Setmana del Tennis a Sant Joan Despí.