Esteu aquí

El Campionat d’Espanya de Tennis entra en la fase decisiva

Desprès de la fase prèvia s'entra ja en la fase final

17/12/2015 - Esports

El Tennis Sant Joan Despí acull aquesta setmana el Campionat d’Espanya Mapfre de Tennis Absolut, en categoria masculina i femenina, tant en modalitat individual com en dobles. Ahir es va iniciar la fase decisiva amb els octaus de final on ja han entrat en acció els caps de sèrie de la competició. Avui es disputen els quarts de final.
Paral·lelament al campionat, avui es celebra un clínic de mini-tennis.

Les primeres sorpreses ja s'han donat, doncs els dos primers caps de sèrie masculins, Tommy Robredo i Albert Montañés, han estat eliminats a les primeres de canvi.
En categoria femenina es van classificar les quatre caps de sèrie: Lourdes Domínguez, Tita Torró, Sara Sorribes i Laura Pous.

La final femenina està previst que comenci cap a les 10 h diumenge dia 20 i la masculina a continuació, encara que en l’interval es farà una exhibició de tennis en cadira de rodes.
L’entrada a la instal·lació és gratuïta tots els dies.

Paral·lelament al campionat, avui es celebrarà un clínic de mini-tennis

Paral·lelament s’ha organitzat un clínic, una sessió de minitennis al carrer amb la col·laboració d’alguns dels participants en el Campionat d’Espanya. Serà avui, a partir de les 17.30 hores, a l’esplanada exterior del poliesportiu Salvador Gimeno.
A més, tècnics de l’escola del Tennis Sant Joan donaran a conèixer que aquesta és la Setmana del Tennis a Sant Joan Despí.