Diumenge 14 d'abril: Cita amb una nova edició de la Fira de l'Esport

-
Imatge

El diumenge 14 d’abril, de 10 a 14 hores, tindrà lloc la segona edició de la Fira de l’Esport de Sant Joan Despí. El poliesportiu municipal Salvador Gimeno i el seu entorn acolliran les activitats i expositors d’entitats, clubs i empreses esportives de la ciutat.

La fira comptarà amb dos espais d'activitats: l'interior del poliesportiu Salvador Gimeno i l'exterior. A l’interior del poliesportiu hi haurà els estands d’una trentena d’entitats esportives i d’empreses privades de serveis esportius així com l’estand de Despí Esport, amb una exposició sobre les persones que donen nom als poliesportius municipals (Francesc Calvet, Salvador Gimeno i els germans Ugalde) i amb tota l’oferta per a la pràctica esportiva i d’activitat física dels poliesportius municipals Francesc Calvet i Salvador Gimeno i de Tennis Despí.

A l'interior també hi haurà un escenari on es faran taules rodones sobre activitats a l'aire lliure, la història de les persones que donen nom als poliesportius municipals i sobre tendències en entrenaments de fitnes. A més, es comptarà amb una gran pista d’slot car i amb taules de ping pong.

Un munt d’activitats ludicoesportives

A l’exterior del poliesportiu Salvador Gimeno es podrà practicar tota mena de disciplines esportives que duen a terme les diferents entitats de la ciutat (tir amb arc, tennis, pàdel, handbol, futbol sala, bàsquet, patinatge artístic, escacs, futbol i petanca.) a més d’una ziba recreativa infantil.

També hi haurà un gran escenari exterior on es faran activitats ininterrompudes: classes dirigides de HIIT i Dance Fit i exhibicions de karate i jujitsu i de defensa personal i kick-boxing.

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA FIRA DE L'ESPORT 2024