Canvis en els col·legis electorals per a les properes convocatòries d'eleccions

-
Imatge

Amb l’objectiu d’adaptar la divisió dels districtes electorals a l'evolució demogràfica i territorial de la ciutat, per a les properes convocatòries electorals l'Ajuntament de Sant Joan Despí i l'Oficina del Cens Electoral han reordenat les seccions censals i han habilitat nous col·legis electorals. Aquests canvis tenen com a objectiu fer més accessibles els centres de votació al conjunt de la ciutadania.

Així, per a les properes convocatòries electorals s'habiliten dos nous col·legis:

► Hi haurà un nou col·legi electoral al barri de Les Begudes, a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El nou col·legi electoral s’identificarà amb el nom CIUTAT ESPORTIVA JOAN GAMPER – PAVELLÓ POLIESPORTIU i l’accés es farà directament des de l’avinguda de l'Onze de Setembre. Fins ara, els electors i electores del barri de les Begudes s’havien de desplaçar fins el col·legi electoral instal·lat al Pavelló Municipal Salvador Gimeno però amb aquest canvi es guanya proximitat i més espai.

► Amb el mateix objectiu i en previsió del futur desenvolupament de la zona ITV-Suris, s’habilita com a col·legi electoral el CASAL DE GENT GRAN CAN MALUQUER (carrer de Rius i Taulet, 4), que permetrà absorbir de forma més còmode el previsible augment del cens electoral. Part dels veïns i veïnes que fins ara votaven al Centre Cívic Sant Pancraç o a la Biblioteca Mercè Rodoreda passaran a fer-ho al Casal de Gent Gran Can Maluquer.

Seguint el mateix criteri anterior, les persones empadronades en l’àmbit de la Mossota, que tenien assignat el col·legi electoral Centre Miquel Martí i Pol, s’incorporen per primera vegada al col·legi electoral de Pavelló Municipal Salvador Gimeno (c. Major, 75).

Finalment, també es canvia el col·legi electoral a les persones empadronades en determinats carrers del barri de les Planes, que abans votaven a l'antic Pascual Cañís i a partir d'ara ho faran al Centre Miquel Martí i Pol (av. Barcelona, 83-85).

Totes aquestes modificacions ja han estat notificades a l’Oficina del Cens Electoral que properament comunicarà a les persones electores incloses en l’àmbit d’actuació el seu nou col·legi electoral.

Per a qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament a través del telèfon 93 480 60 00 o mitjançant el correu ajuntament@sjdespi.net

Podeu consultar totes les modificacions a sjdespi.cat/canvis-collegis-electorals