Inici de la preinscripció per al curs 2024-2025 a l'educació infantil, primària i ESO

-
Imatge

Aquesta setmana comença la preinscripció per al curs escolar 2024-2025 en els ensenyaments obligatoris: educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Aquest és un moment molt important per a les famílies donat que han d'escollir centre per als seus fills i filles. A Sant Joan Despí, disposem d'una àmplia xarxa d'escoles i instituts que són la millor opció per a accedir a una educació de qualitat.

La preinscripció per a l'educació infantil (3-6 anys) i per a l'educació primària es fa del 6 al 20 de març. A Sant Joan Despí hi ha cinc centres públics d'educació infantil i primària (les escoles Espai 3, Joan Perich i Valls, Pau Casals, Roser Capdevila i Sant Francesc d'Assís) i dos centres concertats (Ateneu Instructiu i Gran Capità).

Per la seva banda, la preinscripció per a l'educació secundària obligatòria (ESO) es fa del 8 al 20 de març. A la ciutat tenim dos centres públics de secundària (els instituts Francesc Ferrer i Guàrdia i Jaume Salvador i Pedrol) i dos centres concertats (Ateneu Instructiu i Gran Capità).

La preinscripció educativa es fa de forma telemàtica a través del web preinscripcio.gencat.cat. Prèviament a aquest procés, les escoles i instituts de Sant Joan Despí han organitzat durant les darreres setmanes jornades de portes obertes on han mostrat a les famílies els seus projectes educatius i les seves instal·lacions.

A la ciutat trobareu escoles i instituts que ofereixen una educació de qualitat en totes les etapes educatives, amb bon nivell docent i projectes d'alt valor pedagògic que ofereixen a l'alumnat una formació i aprenentatges adaptats a les necessitats de la societat.