Escoles i instituts presenten els seus projectes educatius en les portes obertes per a la preinscripció del curs 2024-2025

-
Imatge

La preinscripció per al curs escolar 2024-2025 ja s'acosta i les escoles i instituts de Sant Joan Despí organitzen a partir de mitjan de febrer jornades de portes obertes per mostrar a les famílies els seus projectes educatius i les seves instal·lacions.

En la majoria dels casos, per assistir a les portes obertes cal fer inscripció prèvia contactant amb el centre educatiu. Podeu consultar els dies i horaris de les portes obertes i els contactes de totes les escoles i instituts al final d'aquesta informació o en aquest enllaç

La preinscripció per al curs escolar 2024-2025 es farà al llarg del mes de març:

  • Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 6 al 20 de març
  • Educació secundària obligatòria: del 8 al 20 de març

Pel que fa a l'educació infantil i primària, a Sant Joan Despí comptem amb cinc centres públics (les escoles Espai 3, Joan Perich i Valls, Pau Casals, Roser Capdevila i Sant Francesc d'Assís) i amb dos centres concertats (Ateneu Instructiu i Gran Capità). 

Pel que fa a l'ESO, a la ciutat hi ha dos centres públics de secundària (els instituts Francesc Ferrer i Guàrdia i Jaume Salvador i Pedrol) i dos centres concertats (Ateneu Instructiu i Gran Capità). 

Les escoles i instituts de la ciutat són centres que ofereixen una educació de qualitat en totes les etapes educatives, amb bon nivell docent i projectes d'alt valor pedagògic. Infants i joves hi adquireixen una formació i aprenentatges adaptats a les necessitats de la societat.