Els Consells d'Infants i d'Adolescents de Sant Joan Despí treballaran sobre l'ús dels mòbils als centres educatius

-
Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí vol conèixer l'opinió d'infants i adolescents sobre l'ús dels mòbils als centres educatius. En ple debat social sobre la regulació dels telèfons mòbils a escoles i instituts, el Consell d'Infants i el Consell d'Adolescents de Sant Joan Despí analitzaran durant aquest curs quina és la utilització que fan del mòbil, quins riscos hi ha en cas d'un ús abusiu i com s'ha de regular.

Aquest és un dels encàrrecs que l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha fet a la nova promoció del Consell d'Infants i del Consell d'Adolescents, que han començat a treballar aquests dies.

En el cas del Consell d'Infants, aquest curs 2023-2024 també treballaran sobre propostes d'accions per a l'estalvi d'aigua, per a l'aniversari dels gegants de la ciutat i d'activitats per fer en família. 

I el Consell d'Adolescents 2023-2024 ha rebut l'encàrrec de treballar sobre la intel·ligència artificial i els seus avantatges i perills, sobre propostes intergeneracionals per compartir entre adolescents i gent gran, i sobre com millorar l'espai públic, potenciant-lo com a espai cívic de trobada i de socialització.

El Consell d'Infants està format per alumnes de 5è i de 6è de primària de les escoles de la ciutat. Mentre que el Consell d'Adolescents el formen alumnes de 2n i 3r d'ESO dels instituts de Sant Joan Despí. Tots dos són òrgans de participació de la infància i l'adolescència de Sant Joan Despí, per tal de donar-los veu i conèixer les seves idees, inquietuds i propostes.

Imatge
Imatge
Imatge