Esteu aquí

Comencen les portes obertes a les escoles bressol de la ciutat

01/04/2017 - Educació

La setmana del 3 d’abril s’inicien les jornades de portes obertes a les escoles bressol per donar a conèixer a les famílies les seves instal·lacions i personal abans del procés de matriculació per al curs 2017-2018. Sant Joan Despí compta amb tres escoles bressol públiques municipals –El Gegant del Pi, El Timbal i Sol Solet–, a més de la Llar d’Infants La Pomera, gestionada per la Generalitat de Catalunya.

El Gegant del Pi serà la primera escola bressol en obrir les seves portes a les famílies, i ho farà el dilluns 3 d’abril a les 17.30 hores. La Llar d’Infants La Pomera serà la següent, el dimarts 4 d’abril de 9.30 a 10.45 hores i el dimecres 5 d’abril de 15 a 16 hores. Dues setmanes més tard, el dijous 20 d’abril a les 17.30 hores seran les portes obertes d’El Timbal, i el dilluns 24 a la mateixa hora les de l’escola bressol Sol Solet. La Llar d’Infants privada Les Orenetes organitza les seves portes obertes el divendres 7 d’abril de 10 a 17 hores.

Un cop realitzades les portes obertes començarà el procés de matriculació. Per a les escoles bressol públiques, les famílies podran presentar les sol·licituds entre el 2 i el 12 de maig, on line al web de l’Ajuntament o presencialment a l’Àrea de Serveis a la Persona (de dilluns a divendres de 10 a 14 hores). Les llistes baremades es publicaran el 23 de maig i el termini per presentar reclamacions serà de del 24 al 26 de maig. El 30 de maig es publicaran les llistes amb el número assignat per al sorteig per determinar l’ordenació de sol·licituds, que tindrà lloc l’1 de juny a l’Àrea de serveis a la Persona. El llistat definitiu amb data i hora de matriculació de cada infant es publicarà el 8 de juny. La matrícula tindrà lloc del 12 al 16 de juny a l’Àrea de Serveis a la Persona de 9 a 14.30 hores.