Esteu aquí

Comença la preinscripció als centres d'educació obligatòria

23/03/2017 - Educació

Aquest dijous 23 de març s’inicia el termini per presentar la sol·licitud de preinscripció als centres d’educació obligatòria, que durarà fins al 4 d’abril. L’oferta inicial de places ja es va publicar al dilluns 20 de març. Les famílies tindran fins al 7 d’abril per presentar la documentació necessària al centre que hagin escollit. Pel que fa al Batxillerat, la preinscripció serà del 16 al 24 de maig. Sant Joan Despí compta amb cinc centres públics d’infantil i primària (Roser Capdevila, Sant Francesc d’Assís, Joan Perich Valls, Espai 3 i Pau Casals) i dos instituts públics (Jaume Salvador i Pedrol i Francesc Ferrer i Guàrdia), a més dels centres concertats Ateneu Instructiu, Gran Capità, l’Escola El Brot i la institució d’arts i humanitats ICARTH.

El llistat de sol·licituds amb puntuació provisional es publicarà el 24 d’abril i es podran presentar reclamacions entre el 25 i el 27 del mateix mes. La llista de puntuacions actualitzada un cop resoltes les reclamacions es publicarà el 3 de maig i serà el 2 de juny quan es faci públic el llistat final d’admesos i la llista d’espera. La matrícula per al segon cicle d’infantil, educació primària i secundària obligatòria es podrà dur a terme entre el 12 i el 16 de juny.

Durant el mes d’abril també tindran lloc les jornades de portes obertes a les escoles bressol de la ciutat, que ja s’han realitzat a la resta de centres. Sant Joan Despí compta amb tres escoles bressol públiques municipals, El Gegant del Pi (portes obertes el 3 d’abril a les 17.30 hores), El Timbal (20 d’abril a les 17.30 hores) i Sol Solet (24 d’abril a les 17.30 hores); a més de la Llar d’Infants La Pomera, gestionada per la Generalitat de Catalunya i que celebrarà les seves portes obertes el 4 d’abril a les 9.30 hores i el 5 a les 15 hores.