Si ets jove, aquest estiu pots treballar a l'Ajuntament

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí busca joves per treballar durant aquest estiu a diferents departaments municipals. L'oferta s'adreça tant a joves que estiguin estudiant com a joves que ja hagin completat la seva formació. La recollida de sol·licituds està oberta fins al divendres 17 de maig a les 14 hores. 

La contractació de joves es farà mitjançant el Work Experience i el Treballa a l'Estiu, dos programes d'experiència professional per a l'ocupació i la formació juvenil a Sant Joan Despí. 

El Programa Work Experience està adreçat a joves d'entre 18 i 30 anys que hagin finalitzat una formació professionalitzadora (cicles formatius o graus universitaris, màster, certificats de professionalitat) o que estiguin pendents de finalitzar-la aquest any. Es busquen perfils de formació per a poder treballar en els diferents departaments: periodisme, comunicació audiovisual, l'àmbit social, enginyeria, esports, administració, estadística...

El Programa Treballa a l'Estiu s'adreça a joves de 18 a 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada. Les persones seleccionades faran tasques d'informació al comerç de la ciutat i de dinamització per trencar la bretxa digital. 

En tots dos programes, les contractacions seran de l'1 al 31 de juliol de 2024. En total, se seleccionarà fins a un màxim de 40 joves.

Les inscripcions es fan des del divendres 10 de maig fins al divendres 17 de maig a les 14 hores de forma telemàtica en aquest enllaç.  

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS EN AQUEST FORMULARI