Sant Joan Despí encén els llums de Nadal aquest divendres 26 amb una festa als eixos comercials

Imatge

Sant Joan Despí celebrarà aquest divendres 26 de novembre la gran festa d'encesa de la il·luminació nadalenca, un acte amb què donarem el tret de sortida a la campanya comercial i festiva del Nadal a la ciutat, que s'estendrà fins a l'arribada dels Reis Mags.

Així, al barri de les Planes (al carrer de John F. Kennedy, davant la plaça Antonio Machado), la festa començarà a les 17.15 hores amb l'actuació del grup d'animació infantil Rha-mon Roma i cia, com a preludi de l'encesa dels llums, que serà a les 18 hores.

Per la seva banda, al barri Centre (a la plaça de l'Ermita), a les 17.30 hores tindrem l'actuació del grup d'animació infantil Ai Carai, i a les 18.30 hores, l'encesa de la il·luminació nadalenca.

La decoració nadalenca omplirà de llum i color tots els barris de la ciutat. En total, s'han instal·lat 215 arcs decoratius que guarniran els principals carrers comercials per donar la benvinguda al Nadal. A més, hi haurà sis grans arbres -un a cada barri i un altre al davant de l'Àrea de Serveis a la Persona-.

Aquest any també comptarem amb dues instal·lacions 3D de grans dimensions, una caixa de regals i una bola nadalenca. Per a la il·luminació s'utilitzen llums led, de baix consum i més eficients. 

L'encesa dels llums donarà inici a la campanya comercial i festiva del Nadal a Sant Joan Despí, que ens portarà activitats culturals, lúdiques, participatives i solidàries organitzades per l'Ajuntament i per les entitats, així com activitats de dinamització i promoció del comerç de proximitat.