Recta final de les obres de remodelació de Promodespí

Imatge

Les obres de remodelació de les dependències de Promodespí, el Departament de Promoció Econòmica, Foment de l'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, enfilen la seva recta final amb la realització de les últimes feines interiors. L'objectiu és que l'edifici estigui a punt per al nou curs, al mes de setembre. 

Aquest dimarts 27 de juliol, regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Joan Despí han fet una visita d'obres per conèixer les millores que s'estan realitzat a l'edifici de Promodespí, situat al barri de les Planes. L'Ajuntament va endegar la seva remodelació integral a final de 2020 amb la finalitat de disposar d'un edifici més funcional i modern.

Una de les millores més destacades és la de la façana, més moderna i eficient. A més, ha permès millorar l'aïllament tèrmic, fet que redueix el consum energètic. 

La rehabilitació també ha inclòs la remodelació de l'accés principal a l'edifici i l'ampliació de la vorera. D'aquesta forma, s'afavoreix l'accessibilitat i la mobilitat.

A l'interior de l'edifici s'han renovat els serveis i s'ha millorat la distribució, amb espais més diàfans i més funcionals. Amb aquesta intervenció, les dependències de Promodespí s'adequen a les noves necessitats de les persones usuàries.

Mentre s'enllesteixen les obres, els serveis de Promodespí continuen operatius al Centre Cívic Les Planes -inclòs el mes d'agost-. 

Promodespí és el departament de l’Ajuntament de Sant Joan Despí que treballa per al desenvolupament econòmic i social de la ciutat. Ofereix serveis i recursos per a la ciutadania, les empreses, les persones emprenedores i el comerç.

Imatge
Imatge
Imatge