Promodespí ofereix cursos gratuïts per adquirir habilitats digitals bàsiques

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí, a través de Promodespí, ofereix cursos gratuïts per adquirir habilitats digitals essencials. Els cursos, que començaran al mes de maig, permeten millorar en l'ús de les noves tecnologies en la vida quotidiana, com ara el telèfon mòbil, la gestió de les xarxes socials o les eines d'edició de vídeos i fotografies.

Des de fa uns mesos, l'Ajuntament forma part de la Red de Centros de Capacitación Digital, una actuació finançada pel Ministeri d'Educació, Formació Professional i Esports, i cofinançada per la Unió Europea en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Mitjançant aquesta xarxa, l'Ajuntament posa ara en marxa un curs de capacitació digital de 30 hores de durada adreçat a persones adultes.

La primera edició del curs començarà al mes de maig. En total, s'han programat quatre edicions -tres seran presencials i una en línia- que podran arribar fins a un centenar de persones.

El calendari de les diferents edicions del curs és el següent:

  • 1a edició: del 6 de maig al 5 de juny (dilluns i dimecres de 16.30 a 19.30 h, a Promodespí)
  • 2a edició: del 21 de maig al 20 de juny (dimarts i dijous de 16.30 a 19.30 h, en format en línia)
  • 3a edició: de l'1 al 9 de juliol (de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 h, a Promodespí)
  • 4a edició: del 16 al 27 de setembre (de dilluns a divendres de 09.30 a 14.30 h, a Promodespí). El 23 i 24 de setembre són festius.

Per participar en el curs, cal fer la inscripció en aquest enllaç

Entre altres continguts, el curs oferirà coneixements sobre informàtica, aplicacions de les eines de Google i Microsoft Office, cercadors, realització de videoconferències, intel·ligència artificial, marca pesonal, edició de vídeos i de fotografies, gestió del correu electrònic i de les xarxes socials, recomanacions de seguretat, prevenció del frau en línia...

Aquest servei complementa altres accions formatives que es desenvolupen a Promodespí com l'Aula Mentor que ofereix més de 200 cursos de diferents àrees formatives per actualitzar i millorar les competències personals i professionals de les persones més grans de 18 anys treballadores o desocupades.

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí