Obertes les inscripcions per a la selecció dels joves estudiants que treballaran al Nadal a l'Ajuntament

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert les inscripcions per a la selecció d'una vintena de joves estudiants que treballaran durant el Nadal fent tasques d'informació i suport en activitats socioculturals i de foment del civisme. 

El programa Treballa al Nadal està adreçat a persones empadronades a Sant Joan Despí d'entre 18 i 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada i que no estiguin treballant. Hauran de tenir disponibilitat per fer torns i treballar els caps de setmana, des del 23 de desembre de 2021 fins al 7 de gener de 2022. 

Les persones seleccionades desenvoluparan tasques d'informació, suport i dinamització en activitats socioculturals, i d'informació i sensibilització cívica a la via pública. 

La inscripció al programa es fa mitjançant aquest formulari. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 22 de novembre a les 14.30 hores. En total, se seleccionaran 20 persones per treballar durant el Nadal a l'Ajuntament.

Es tracta de la vuitena edició del programa Treballa al Nadal, que vol oferir una experiència professional als i les joves estudiants de Sant Joan Despí. Des de l'any 2014, un total de 147 persones joves han estat contractades per l'Ajuntament mitjançant aquest programa.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar una primera experiència laboral al jovent de la ciutat, contribuint a l'adquisició de competències transversals i a millorar la situació socioeconòmica familiar, mitjançant un contracte de treball en època de vacances escolars. A més, el programa millora l'autoestima de la persona jove i li fa saber els recursos municipals existents. Alhora, permet a l'Ajuntament conèixer els nous perfils professionals de la ciutat i incorporar-los en els dispositius d'orientació i intermediació laboral de Promodespí