Obertes les inscripcions per contractar 8 persones en atur que treballaran com a agents de convivència

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert el termini d'inscripció per a un pla d'ocupació municipal destinat a la contractació de 8 persones en situació d'atur. Les persones seleccionades treballaran com a agents de convivència.

El període d'inscripció a l'oferta i de presentació de la documentació és del 8 al 21 d'abril de 2024. 

Per participar en aquest pla d'ocupació, cal complir els requisits que s'indiquen a les bases. Entre altres, tenir 16 anys complerts i estar inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat al Servei d'Ocupació de Catalunya en situació d'atur en recerca de feina.

Les persones seleccionades desenvoluparan tasques d'agents de convivència fins a final d'any. Els agents de convivència tenen com a missió el control dels espais públics de la ciutat, informar sobre la normativa de civisme i convivència, el control de sorolls a la ciutat i la supervisió de les ocupacions a la via pública.

Aquesta segona convocatòria dels plans d'ocupació municipals de l'any 2024 està subvencionada per la Diputació de Barcelona

Els plans d'ocupació municipals prioritzen els col·lectius que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral o que estan en situació de vulnerabilitat social i econòmica. 

MÉS INFORMACIÓ A SJDESPI.CAT/PLANSOCUPACIO2024