L'encesa dels llums dona la benvinguda a la campanya comercial i a les activitats de Nadal

Imatge

Els llums de Nadal ja il·luminen els carrers i places de Sant Joan Despí! Amb l'encesa de la il·luminació nadalenca, la ciutat ha començat la campanya per incentivar les compres al comerç local i dona la benvinguda a les activitats de Nadal. 

El dimecres 23 de novembre ha tingut lloc l'acte d'encesa dels llums de Nadal, amb una gran festa als eixos comercials. A les Planes, al carrer de John F. Kennedy, i al Centre, a la plaça de l'Ermita, dues festes amb animació infantil i cercavila de colors.

Una trentena de carrers i places de Sant Joan Despí compten amb llums de Nadal i també hi ha arbres nadalencs i elements decoratius a peu de carrer a tots els barris. 

Totes aquestes instal·lacions són de baix consum, mediambientalment més sostenibles, i s'apagaran abans -a les 23 hores- per ajudar a reduir la despesa energètica. 

Campanya comercial

Amb l'encesa de llums, comença la tradicional campanya nadalenca de promoció de l'oferta dels establiments comercials de la ciutat, amb l'objectiu d'incentivar el consum local. La campanya, amb el lema Viu la màgia del comerç local, inclou activitats d'animació dels eixos comercials, com música i cercavila, durant el mes de desembre.

Sorteig de 100 targetes moneder

Una altra de les iniciatives serà el sorteig de 100 targetes moneder –carregades amb 50 euros cadascuna– per gastar als establiments comercials de la ciutat que s'adhereixin a la iniciativa. La ciutadania podrà participar al sorteig d'aquestes targetes a través d'una web que s'activarà de l'1 al 15 de desembre.

El sorteig s'efectuarà digitalment el dia 16 de desembre i les persones afortunades rebran les targetes-regal a casa al cap d'una setmana aproximadament.

A aquestes propostes cal sumar les iniciatives que desenvoluparà el comerç associat a través d'Activa Despí, que
també treballa en una campanya de promoció.

 

Imatge
Imatge
Imatge