L'Ajuntament sorteja 100 targetes moneder de 50 euros per gastar al comerç local

Imatge

Per tal d'incentivar les compres nadalenques al comerç local, l'Ajuntament de Sant Joan Despí sortejarà 100 targetes moneder de 50 euros cada una que es podran gastar als establiments de la ciutat adherits a la iniciativa. Per participar al sorteig, cal fer la inscripció entre l'1 i el 15 de desembre al web targetesregalsantjoandespi.cat.

El sorteig de les targetes moneder està obert a persones majors d'edat empadronades a Sant Joan Despí. Només es permetrà una targeta per unitat familiar.

Entre totes les persones que s'hagin inscrit a la campanya, es farà un sorteig el 16 de desembre per escollir les guanyadores de les 100 targetes moneder. Les persones afortunades rebran les targetes-regal a casa al cap d'una setmana aproximadament. 

La targeta permetrà realitzar compres que no superin els 50 euros en més de 140 establiments comercials, de serveis i de restauració que s'han adherit a la campanya. Les compres es podran fer fins al 31 de gener de 2023. 

Campanya comercial de Nadal

El sorteig de targetes moneder forma part de la campanya Aquest Nadal viu la màgia del comerç local, amb la qual l'Ajuntament de Sant Joan Despí vol promocionar i donar visibilitat al comerç local durant l'època nadalenca, així com incentivar la ciutadania perquè faci les compres al comerç local en una època en què creix el consum.  

A més d'aquest sorteig, l'Ajuntament durà a terme altres iniciatives de dinamització i promoció del comerç de Sant Joan Despí, com les activitats d'animació que s'organitzaran als eixos comercials durant el mes de desembre (música, cercaviles, espectacles de llum i so, tallers infantils...) o la il·luminació nadalenca, que decora una trentena de carrers i places. 

A aquestes propostes cal sumar les iniciatives que desenvolupen els mercats municipals -que premien les compres que s'hi fan- i les iniciatives del comerç associat a través d'Activa Despí, amb un concurs d'aparadors i amb la celebració del Market de Nadal al Centre i a les Planes.