L'Ajuntament obre la selecció de joves estudiants per treballar durant el Nadal

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha posat en marxa la novena edició del Treballa al Nadal, un programa ocupacional destinat a joves estudiants de la ciutat que podran treballar durant el període nadalenc fent tasques de sensibilització ambiental i d'informació i suport en activitats socioculturals. Es tracta d'un programa que permet al jovent guanyar experiència laboral i adquirir noves competències. 

El programa està adreçat a persones de Sant Joan Despí d'entre 18 i 25 anys que estiguin estudiant una formació reglada i que no estiguin treballant. Les persones candidates hauran de tenir disponibilitat per fer torns i per treballar els caps de setmana, des del 22 de desembre de 2022 fins al 6 de gener de 2023.

Per inscriure's al programa Treballa al Nadal, cal fer-ho a través d'aquest formulari. El termini d'inscripció finalitza el 24 de novembre a les 14.30 hores. 

Des que es va posar en marxa, el programa Treballa al Nadal ha permès la contractació de 170 joves estudiants. Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament de Sant Joan Despí vol facilitar una experiència professional al jovent, millorar les seves competències laborals i contribuir a la situació socioeconòmica de les seves famílies.

La possibilitat de treballar durant les vacances escolars també afavoreix a l'autoestima de la persona jove i li permet conèixer els serveis municipals existents. Així mateix, és un mitjà perquè l'Ajuntament conegui nous perfils professionals existents a la ciutat i pugui incorporar-los als serveis d'orientació laboral de Promodespí.