L'Ajuntament incorpora 29 persones en situació d'atur mitjançant un pla d'ocupació

Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha incorporat un total de 29 persones en situació d'atur que treballaran durant els propers sis mesos en diferents departaments municipals. El pla està subvencionat per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de Reactivació per l'Ocupació, i per l'Ajuntament, en el marc del Pla Reiniciem per a la reactivació econòmica i social en resposta a la crisi de la COVID-19.

La coordinadora del Govern, Belén García, ha presidit l'acte de benvinguda a les persones participants, que ha tingut lloc aquest dilluns 13 de setembre al Centre d'empreses Fontsanta i al Centre Cívic Les Planes, un acte on també han estat presents el tinent d'alcalde de Governança i Desenvolupament Local, Cristian Rastrojo, i la tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació, Judith Riera. 

Les incorporacions formen part de la tercera convocatòria de plans d'ocupació que ha realitzat l'Ajuntament durant aquest any 2021. Les altres 7 persones que formaven part d'aquest tercer pla es van incorporar el mes de juliol.

Els plans d'ocupació municipals prioritzen la contractació de persones amb especials dificultats d'inserció al mercat laboral o en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

Les persones contractades treballaran d'auxiliars administratius/atenció al públic, de suport a tasques de digitalització, de manteniment de la via pública i equipaments municipals (peons de brigada), d'ecoinformadors, d'agents de riu i de treballador social. 

La coordinadora del Govern, Belén García, ha destacat que "l'Ajuntament continua fent front amb el Pla Reiniciem a les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia de la COVID-19, per a la reactivació econòmica i la recuperació social dels col·lectius vulnerables"

Els plans d'ocupació de l'Ajuntament de Sant Joan Despí estan preferentment dirigits a persones amb especials dificultats d'inserció al mercat de treball, en situació de vulnerabilitat social, majors de 55 anys o joves menors de 35 anys, entre altres perfils.

Imatge
Imatge
Imatge