La innovació i la mobilitat sostenible, prioritats per al futur de Sant Joan Despí

Imatge

El foment de la mobilitat sostenible i de l'activitat econòmica lligada a la innovació són dues de les prioritats del govern municipal de l'Ajuntament de Sant Joan Despí. Així ho ha volgut fer palès l'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, visitant aquest dijous l'empresa Ray Electric Motors, per tal de mostrar l'interès de l'Ajuntament en les noves solucions de mobilitat urbana sostenible i en les activitats econòmiques innovadores.

Ray Electric Motors va iniciar la seva activitat l'any 2020 al polígon Fontsanta. L'empresa, dedicada al disseny i producció de motocicletes elèctriques d'última generació, ha comptat amb finançament de l'Institut Català de Finances i del Ministeri d'Indústria. Ray Electric Motors promou una nova mobilitat urbana basada en vehicles elèctrics, sense fums, amb una aposta constant per la innovació i per la sostenibilitat, també en els components i materials i en el procés de fabricació.

Durant la visita a l'empresa, l'alcaldessa, Belén García, ha explicat: "entre les meves prioritats al capdavant de l'Ajuntament hi ha el desenvolupament d'una economia lligada a la innovació i la mobilitat sostenible, trets que caracteritzen Ray Electric Motors".

Belén García ha destacat "la importància per a Sant Joan Despí de comptar amb empreses industrials amb talent local, innovadores, sostenibles i eficients"

Imatge
Imatge
Imatge