L'11 de juny, gaudeix del Sant's Market, el mercat a l'aire lliure del parc de Torreblanca

Imatge

El dissabte 11 de juny el parc de Torreblanca acollirà la quarta edició del Sant's Market, un mercat a l'aire lliure que aplegarà una cinquantena d'expositors comercials i de restauració, així com desfilades i tallers. El Sant's Market funcionarà de 18 a 24 hores i s'ubicarà a la zona del llac del parc.

El Sant's Market esdevé un espai immillorable per gaudir del comerç local, a l'aire lliure i en un entorn natural com és el parc de Torreblanca. S'hi aplegaran expositors comercials de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern, de sectors molt diversos. També hi haurà establiments de restauració que oferiran degustacions dels seus productes. Sant Joan Despí participarà amb 14 establiments comercials i 4 de restauració. 

Paral·lelament, a l'escenari del Sant's Market se succeiran diferents activitats: demostració de txi-kung, desfilada de moda infantil, street workout, danses urbanes... I a la zona de tallers, podrem aprendre els secrets del lettering, fer gimnàstica facial amb culleres o ioga. 

Aquesta és la quarta edició del Sant's Market, una iniciativa dels ajuntaments de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern per tal de dinamitzar el comerç de proximitat i donar a conèixer la seva oferta.