Incorporació de tres joves en el marc del Programa de Garantia Juvenil

Imatge

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha incorporat tres joves de la ciutat que treballaran durant els propers sis mesos a diferents departaments municipals. La contractació d’aquests joves s’ha fet en el marc del Programa de Garantia Juvenil, que a Sant Joan Despí s’impulsa des de l’any 2016.

Les tres persones joves treballaran, amb un contracte en pràctiques, desenvolupant projectes en diferents departaments, en tasques relacionades amb la seva formació acadèmica.  

La coordinadora del Govern, Belén García, ha donat la benvinguda als joves en un acte a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Belén García ha destacat que, mitjançant el Programa de Garantia Juvenil, l’Ajuntament “facilita als joves l’adquisició d’una experiència laboral que els permetrà posar en pràctica els coneixements adquirits en la seva formació superior i millorar els Seus currículums”.  

La incorporació dels tres joves es fa en el marc del Programa de Garantia Juvenil, un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que l’Ajuntament de Sant Joan Despí promou des de l’any 2016. De llavors ençà hi han participat un total de 25 joves.

El Programa de Garantia Juvenil està adreçat a joves amb titulació universitària o de cicles formatius, o bé que han obtingut un certificat de professionalitat. L’objectiu és que adquireixin les competències derivades de la pràctica laboral i facilitar la seva incorporació al mercat de feina.

Imatge
Imatge
Imatge