FiraDespí omple d'ambient els carrers del barri Centre en la seva 21a edició

Imatge

Sant Joan Despí ha viscut amb intensitat una nova edició de FiraDespí, el gran aparador del comerç i la restauració de la ciutat. L'1 d'octubre, els carrers del barri Centre s'han omplert d'expositors comercials i d'un munt d'activitats lúdiques i culturals en la 21a edició de la fira.

FiraDespí 2022 ha aplegat més d'una seixantena d'expositors comercials -de sectors com la moda, els complements, els electrodomèstics, el parament de la llar, l'òptica, la salut, l'esport, la jardineria...- així com expositors d'artesania i alimentació, mostra de vins i caves, l'oferta de tapes de les parades del Mercat del Centre i de la Firatapa... El certamen també ha tingut un espai temàtic dedicat a promoure el comerç sostenible i un altre dedicat al Dia Mundial de la Gent Gran.

Amb motiu de la celebració de la fira, durant tot el dia s'han organitzat múltiples activitats per a totes les edats: la cercavila de gegants, tallers infantils, contacontes, visites guiades pel patrimoni modernista, mostra de dansa country, actuacions musicals, una batucada pel carrer del Bon Viatge i el Bingo Musical d'Activa Despí, entre altres. 

Com és tradicional, la fira ha acabat amb la desfilada de moda del comerç local, que ha presentat les seves propostes per a la propera temporada en moda, calçat, complements, bosses, ulleres i perruqueria, entre d'altres. En acabar s'ha fet el sorteig de tres xecs de compra de 400 euros, 200 i 100 que les persones afortunades podran gastar entre els establiments participants a la fira.

Imatge
Imatge
Imatge