Els carrers s'omplen de llum per donar la benvinguda a la campanya comercial i festiva de Nadal

Imatge

La il·luminació nadalenca ja omple de llum i color tots els barris de Sant Joan Despí. Aquest divendres 26 de novembre s'ha celebrat la gran festa d'encesa de la il·luminació nadalenca per donar la benvinguda a l'inici de la campanya comercial i festiva del Nadal a la ciutat, que s'estendrà fins a l'arribada dels Reis Mags.

L'encesa dels llums s'ha fet als eixos comercials de les Planes i del Centre, amb animació infantil. L'alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha encès els llums acompanyada d'un grup d'infants, que han premut el botó que encén la il·luminació de Nadal. 

L'Ajuntament ha instal·lat 215 arcs decoratius als principals carrers comercials dels barris i ha decorat 120 arbres amb llums. A més, hi ha sis grans arbres lluminosos -un a cada barri i un altre al davant de l'Àrea de Serveis a la Persona- i aquest any també comptem amb instal·lacions 3D de grans dimensions (una caixa de regals situada a la plaça de Sant Joan i una bola nadalenca, a la rambla de Josep Maria Jujol).

Per a la il·luminació s'utilitzen llums led, de baix consum i més eficients. En total, hi ha instal·lats més de 412.000 leds per il·luminar el Nadal. 

L'encesa dels llums dona inici a la campanya comercial i festiva del Nadal a Sant Joan Despí, que ens portarà activitats culturals, lúdiques, participatives i solidàries organitzades per l'Ajuntament i per les entitats, així com activitats de dinamització i promoció del comerç de proximitat. 

Imatge
Imatge
Imatge