Un tribut a les millors bandes de música en català obre la programació de TeatresDespí

-
Imatge

Teatres Despí comença aquesta setmana la nova programació d'espectacles 2024. Serà divendres 19 de gener, a la sala El Bulevard, amb un tribut a les millors bandes de música en català on sonaran cançons de Txarango, Oques Grasses, Catarres, Buhos i The Tyets interpretades pel grup La Nit del Canet. Aquest serà el tret de sortida d'una programació que, fins al mes de maig, portarà més d'una vintena d'espectacles de teatre, música, monòlegs, màgia i cinema als espais escènics de Sant Joan Despí.

Aquest mes de gener, la programació de Teatres Despí continuarà amb més música, la del duet Hotel Flamingo, integrat per l'actriu i cantant santjoanenca Andrea Guasch i pel cantant i director musical Rosco, que actuaran el 26 de gener al Teatre Mercè Rodoreda. Un dia abans, el 25 de gener, tindrem la primera pel·lícula del Cicle Gaudí de Cinema Català: Creatura, dirigida per Elena Martín, Premi a la Millor Pel·lícula Europea de la Quinzena de Cineastes de Cannes.

Programació diversa i de qualitat

Mitjançant Teatres Despí, l'Ajuntament de Sant Joan Despí ofereix una programació cultural estable, diversa i de qualitat als escenaris de la ciutat. Dins la nova programació, destaquen grans espectacles de teatre com La plaça del Diamant -una producció del Teatre Nacional del Catalunya i del Festival Grec-, o Conspiranoia, una divertida comèdia dramàtica interpretada per Eduard Farel·lo i Àurea Márquez.

També passaran per Sant Joan Despí l'humorista Berto Romero, amb l'espectacle Lo nunca visto, el popular mag Jandro o l'incombustible pallasso Tortell Poltrona. Les Nits de Comèdia estaran protagonitzades per monologuistes de renom com Julen Axpe, Ana Polo, Maria Rovira i Adri Romero i pel mag influencer Shado.

Per al públic infantil i familiar, hi haurà propostes de teatre, dansa i música. I, un any més, gaudirem del Lila Cabaret -la mostra d'arts escèniques a càrrec de dones amb motiu del Dia Internacional de les Dones- i de les propostes arriscades i poc convencionals del Festival Zero. 

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE TEATRES DESPÍ GENER-JUNY 2024