Tot a punt per a la Cavalcada de Reis a Sant Joan Despí

-
Imatge

Sant Joan Despí rebrà aquest dimecres 5 de gener els Reis Mags d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran al parc de la Fontsanta i des d'allà faran la Cavalcada pels carrers de la ciutat dalt de les seves carrosses. Un llarg i fascinant recorregut pels diferents barris on els tres reis i tota la comitiva saludaran els infants de Sant Joan Despí abans de començar la seva feina durant la Nit màgica.

La comitiva de Ses Majestats a Sant Joan Despí estarà acompanyada per l'Astròleg Sadurní, pels ajudants i ajudantes de l'astròleg, pels i les patges reials i pels infants reials. Plegats, ompliran d'il·lusió, color i de màgia els carrers de Sant Joan Despí.  

Mesures COVID-19

Davant l'increment de contagis de COVID-19, l’acte d’arribada dels Reis Mags al parc de la Fontsanta es farà amb cita prèvia. L’Ajuntament establirà un control d’accés al recinte amb diferents punts d’entrada degudament senyalitzats. Les famílies participants cal que portin la mascareta en tot moment.

Durant la Cavalcada no es llençaran caramels en cap punt del recorregut. Per celebrar una Cavalcada segura, preguem que mantingueu les distàncies amb altres persones i que eviteu les aglomeracions. Recordeu que és obligatori portar en tot moment la mascareta a partir dels 6 anys (i és recomanable també per a la resta d'infants).  

Un cop acabada la Cavalcada, l'acte d'entrega de la clau de la ciutat als Reis Mags per part de l'alcaldessa, Belén García, es farà amb control d'aforament a la plaça de Catalunya. 

Recomanem seguir les xarxes socials de l’Ajuntament de Sant Joan Despí o el web municipal per informar-vos de qualsevol canvi que la situació epidemiològica obligui a prendre.

Recorregut de la Cavalcada

Una vegada els Reis Mags hagin fet la seva arribada màgica, pujaran dalt de les seves carrosses i faran la Cavalcada pels carrers de la ciutat. La Cavalcada començarà a les 18.30 h al barri de les Planes i continuarà per Residencial Sant Joan, Pla del Vent-Torreblanca i el Centre, on finalitzarà.