Sant Joan Despí prepara una Festa Major amb molts escenaris i aforaments controlats

-
Imatge

Sant Joan Despí estarà de Festa Major del 22 al 27 de juny, sempre que la situació sanitària ho permeti. El programa d'enguany, amb més de seixanta propostes, està marcat per les activitats en espais a l’aire lliure perimetrats, amb el públic assegut i amb control d’accés amb cita prèvia per tal d'evitar aglomeracions i complir les restriccions sanitàries. Està previst que la cita prèvia es pugui demanar a la pàgina web municipal a partir del 16 de juny.

Tot i que la pandèmia ha restringit una bona part de les activitats que es poden fer tant en espais tancats com en oberts, experiències recents, com la Diada de Sant Jordi, han posat sobre la taula la viabilitat de fer determinats actes sense renunciar a les mesures de seguretat. Complint totes les mesures i recomanacions per evitar contagis, l’Ajuntament ha preparat un programa perquè la població pugui gaudir de la festa al carrer amb activitats per a grans i petits.

Una festa molt musical

Així, la cantant i actriu Elena Gadel, serà la pregonera de la Festa Major 2021. Gadel, amb una llarga trajectòria en el món dels musicals i el teatre, farà el pregó el 22 de juny a les 19.30 h a la plaça de Catalunya. L’Elena Gadel i la Marta Robles, una de les fundadores del grup Las Migas, actuaran a partir de les 22 h a la plaça de Catalunya. Gadel i Robles són l’aperitiu d’una Festa Major on la música tindrà més protagonisme que mai, amb les actuacions de Doctor Prats, Suu, Hotel Cochambre o els tributs a Mecano, El Último de la Fila o Fito y Fitipaldi.

El concert estrella anirà a càrrec dels Doctor Prats (divendres 25 de juny, a les 22 h, al parc de la Fontsanta) que faran embogir els assistents amb el seu darrer treball Venim de Lluny, un cant a l’optimisme i la passió per viure que tant caracteritza aquest grup difícilment classificable que beu de fonts tan diverses com l’ska, reggae, funk o la música electrònica.

Música a banda, la Festa Major comptarà amb activitats tan tradicionals com les sardanes, les havaneres, la trobada gegantera, els diables o el castell de focs d’artifici.

Consulta el Programa de la Festa Major 2021