Reserva d'entrades per als concerts i espectacles escènics de la Festa Major

-
Imatge

L'Ajuntament de Sant Joan Despí ha obert aquest dimecres 16 de juny la reserva d'entrades per a les activitats de la Festa Major que es faran amb cita prèvia. En total, gairebé una trentena de propostes que es faran en espais a l’aire lliure perimetrats, amb el públic assegut i amb control d’accés amb cita prèvia per tal d'evitar aglomeracions i complir les restriccions sanitàries. La reserva d'entrades es fa al web citaprevia.sjdespi.cat

Entre les activitats que es fan amb cita prèvia hi ha el pregó d'Elena Gadel; els concerts d'Hotel Cochambre, SUU, Doctor Prats, Elena Gadel i Marta Robles, Sweetness, la Balkan Paradise Orchestra, Rock&Baix, l'Orquestra Swing Latino, l'Escola de Música Enric Granados i Laud'Ars; els tributs a Mecano, Fito i Fitipaldi, Camilo Sesto i El Último de la Fila; l'espectacle de màgia dels mags Ramó i Roger Belso; les Revetlles de Sant Joan; l'espectacle de foc, llum i música de la Colla de Diables; el Festival Flamenco del Centro Cultural Vicente Aleixandre; els espectacles de Guillem Albà i d'Agustín Jiménez; les sardanes, les havaneres i les castanyoles; i els espectacles infantils de Pep Callau i els PepsicolenLos HerreritaAnimàlia, Guga&Silvia i de la companyia Txema Muñoz.

Les entrades són gratuïtes. Cada persona pot reservar cinc localitats per espectacle. Si no s'hi pot assistir, cal anul·lar la reserva per a què altres persones se'n puguin beneficiar. A les persones que no anul·lin la reserva quan no hi puguin anar, els seran anul·lades, automàticament, la resta de reserves que tinguin.

Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats obriran 45 minuts abans del seu inici. Tothom ha de ser a l'espectacle 15 minuts abans de començar l'actuació. Si no és així, s'obriran els espais buits per a les persones que no hagin pogut reservar. No es podrà accedir als recintes amb beguda ni menjar, ni s'hi podrà fumar. 

Reserva d'entrades per a les activitats de la Festa Major